Υπηρεσίες

Image

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Πλήρη containers (FCL) όλων των τύπων από & προς τα λιμάνια του Πειραιά & της Θεσσαλονίκης από / προς οποιοδήποτε πιθανό λιμάνι μπορεί να εξυπηρετηθεί σε εβδομαδιαία βάση.

Τμηματικές φορτώσεις (LCL) από & προς λιμάνια Πειραιά & Θεσσαλονίκης από / προς σημαντικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Υπηρεσίες πόρτα / πόρτα συμπεριλαμβανομένων των τελωνειακών διατυπώσεων.

Flexitanks & Ειδικά φορτία

Παγκόσμιο δίκτυο ανταποκριτών

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Κύπρος

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις με δικά μας consolidated εμπορευματοκιβώτια μέσω Λεμεσού προς όλους τους προορισμούς στην Κύπρο. Η γρήγορη εκφόρτωση και παράδοση μας δίνει την δυνατότητα να παραδίδουμε τα εμπορεύματα  μέσω του συνεργάτη μας το αργότερο την επόμενη ημέρα μετά την άφιξη των πλοίων στη Λεμεσό.

Τα φορτία από & προς Βόρεια και Κεντρική Ευρώπη μπορούν επίσης να εξυπηρετηθούν γρήγορα και σε συγκεκριμένες περιοχές με χαμηλότερο κόστος μέσω των λιμανιών του Πειραιά ή και της Λεμεσού.

Το εξειδικευμένο τμήμα μας μαζί με τους επιλεγμένους συνεργάτες μας στην Κύπρο εγγυόνται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με το καλύτερο κόστος για κάθε είδους φορτίο από και προς την Κύπρο όπως επικίνδυνα εμπορεύματα, προσωπικά είδη, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες.

Ειδικότερα για φορτία που χρήζουν ελεγχόμενης θερμοκρασίας παρέχουμε customized service προκειμένου να μπορούμε να διασφαλίζουμε ότι το ευπαθές φορτίο θα βρίσκεται στην σωστή κατάσταση και το σωστό περιβάλλον θερμοκρασίας από το σημείο φόρτωσης έως και το σημείο παράδοσης.

 

Άπω Ανατολή

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Pusan Korea & από πέντε κύρια λιμάνια της Κίνας Qingdao, Shanghai, Ningbo, Shenzhen & Hong Kong προς Πειραιά & λιμάνια Θεσσαλονίκης.

Τα υπόλοιπα κινεζικά λιμάνια και οι προορισμοί της ενδοχώρας μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω των παραπάνω κύριων λιμανιών και με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.

Τα λιμάνια της Μαλαισίας και της Ινδονησίας μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω Σιγκαπούρης ή Χονγκ Κονγκ ανάλογα με τη χρονική περίοδο της αποστολής.

Το έμπειρο δίκτυο αντιπροσώπων μας είναι πάντα έτοιμο να χειριστεί κάθε είδους φορτίο, προσφέροντας συνεχείς ενημερώσεις για την κατάσταση της αποστολής τη στιγμή που πρέπει να γνωρίζουμε.

ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣ

Egyptian Shipping Line ‘RODYMAR’Φόρμα Επικοινωνίας

Πως μπορούμε να βοηθήσουμε?

Καλέστε μας για να συζητήσουμε ότι θέλετε για την μεταφορά σας.
Contact
+30 210 411 0640
Image

About Us

Transland is the world’s driving worldwide coordinations supplier — we uphold industry and exchange the worldwide trade of merchandise through land transport.

Contact Info

Rock St 12, Newyork City, USA
(000) 000-000-0000
info@modinatheme.com
Week Days: 09.00 to 18.00
Sunday: Closed